Jäsenkirje 1/2016

Syksyinen tervehdys,

Tässä vihdoin kirjettä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenille Kymenlaakson alueella.
Alueemme pienenä haasteena on, että alue on laaja. Koetamme saada vuoden mittaan tapahtumia Kouvolaan, Kotkaan ja Lappeenrantaan.
Minä olen Kymenlaakson alueosaston yhteyshenkilö Stiina Kiiveri ja asun Kotkassa. Oma sydänlapseni (TGA) täyttää pian yhdeksän vuotta. Minulle saa mielellään soitella, jos haluaa jutella. Soittelun lisäksi minua voi pyytää kävelylle, sillä itse olen kokenut hyväksi kävelylenkit toisten sydänäitien kanssa – ollaan saatu jutella rauhassa ja keventää sydäntä. Jos intoa on, voisi järjestää vanhemmille yhteisiä ”keventäviä” kävelylenkkejä?
Minuun saa yhteyden myös Facebookin ja sähköpostin kautta. Yhteystiedot lopussa.
 
Tässä tulevaa toimintaa, jota pieni toimintaryhmämme on nyt saanut sovittua:
SYDÄNUINNIT
Kouvolassa ja Kotkassa kokeillaan nyt pienen tauon jälkeen sydänuinteja. Lappeenrannan uinnit ovat mietinnässä. Kokeilemme Kouvolassa ja Kotkassa uinteja syyskauden ja jatkamme keväällä, jos väkeä ja intoa riittää. Toivomme innokkaita uimareita mukaan!
KOUVOLAN SYDÄNUINNIT
Uintivuoro Valkealatalolla joka sunnuntai klo 16-18 välisenä aikana. Ratoja ei ole erikseen varattu yhdistykselle, vaan olemme normaalin yleisöuinnin seassa. Yhdistys kustantaa sydänlapsen ja huoltajan/sydänaikuisen. Uimahallin kassalle ilmoitetaan tiedot uimareista.
Syksyn viimeinen uintikerta on 11.12.2016
Lisätietoja: Satu Penttiseltä sähköposti: satut.penttinen(at)gmail.com tai tekstiviesti: 040 5564730
 
KOTKAN SYDÄNUINNIT
Uimapaikkana on Karhuvuorikoti (Hiidenrinne 1-3) joka toinen perjantai klo 17.-18.30. Kyseessä on pienehkö terapia-allas, jossa (ihanan) lämmin vesi. Uimaan pääsee sydänlapsi perheineen, yhdistyksen vuoron aikana ei paikalla muita uimareita. Ei valvojaa, joten uinti omalla vastuulla. HUOM! Viimeinen sammuttaa allasosaston/pukutilojen valot sekä lukitsee naisten ja miesten puolen ovet (!).
Uimapäivät:  14.10., 28.10., 11.11., 25.11., 9.12.
Lisätietoja: Stiina Kiiveri stiina.kiiveri(at)gmail.com, p. 040 5907 502
 
VÄLIPALAKURSSI LAPPEENRANNASSA 14.1.2017
Lappeenrannassa järjestetään 14.1.2017 klo 10-13 välipalakurssi Marttojen opetuskeittiössä. Neuvontaa ja välipalan valmistamista.  Mukaan mahtuu 16 osallistujaa: sydänlapsi yksin tai huoltajan kanssa.
Ilmoittautumiset 3.1. mennessä sähköpostitse virpi.parkkonen(at)kymp.net tai tekstiviestitse p. 0400459776.
 
KYMENLAAKSON ALUEEN PIKKUJOULUT
Aika: sunnuntai 27.11. klo 16-18
Paikka: Sisustus-Kahvila Kaarnasydän 
Sairaalantie 2-4
45360 Valkeala
 
Toivottavasti kaikki pääsevät pikkujouluihin, jotka järjestetään tauon jälkeen.
Tarkoitus pitää lämminhenkiset pikkujoulut, joissa pääsee tapaamaan muita sydänperheitä. Aluksi klo 16 (-16.15  arvioaika) pidämme tiiviin syyskokouksen, jossa sovimme tulevastakin toiminnasta. Pikkujouluissa on luvassa mm. taianomaista yllätysohjelmaa… joulutorttuja ja pipareita.
Tonttulakit päähän J ja pikkujouluilemaan!
Ilmoittautumiset 20.11. mennessä Satu Penttiselle sähköpostitse satut.penttinen(at)gmail.com tai tekstiviestillä 040 5564730.
 
Sydämellisesti tervetuloa alueyhdistyksen tapahtumiin sekä mukaan toimintaryhmään, joka on pieni ja odottelee innokkaita uusia ihmisiä mukaan. Ottakaa yhteyttä, esittäkää ajatuksia ja toiveita.
Alueosastomme löydät myös Facebookista. Ryhmämme nimi on Sydänlapset ja -aikuiset ry Kymenlaakson alueosasto.
 
Auringonpaistetta ja hyvää tuulta kaikille!
 
Toimintaryhmän puolesta
Stiina Kiiveri, Kymenlaakson alueosaston yhteyshenkilö

stiina.kiiveri(at)gmail.com
p. 040 5907 502