Kaakkois-Suomi (ent. Kymenlaakso)

Kymenlaakson alueosasto perustettiin vuonna 1985 ja vuoden 2019 alusta alueosaston nimi muutettiin Kaakkois-Suomen alueosastoksi.  Jäsenperheet ovat ympäri Kymenlaaksoa ja Etelä-Karjalaa, joten uusi nimi kuvaa paremmin toimialueen laajuutta.

Alueosaston toimintaa suunnittelee ja järjestää vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Toimintaa järjestetään vaihtelevasti eri paikkakunnilla. Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea alueemme sydänlapsiperheille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Toimintamuotojamme ovat:

  • Koko perheen virkistyspäivät
  • Vanhempien tapaamiset
  • Kesäretki
  • Pikkujoulut
  • Uimavuorot Kouvolassa ja Lappeenrannassa
Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeissä ja facebookissa, liitythän siis mukaan myös alueosastomme omaan suljettuun Facebook-ryhmään. Jäsenkirjeet pyrimme lähettämään sähköpostitse, joten olethan  muistanut ilmoittaa sähköpostiosoitteesi yhdistyksen toimistolle? Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen tai päivitys onnistuu helpoiten sähköisesti. 

Alueosaston tilinumero on FI17 5541 2820 0192 98

Tervetuloa tapaamaan sydänystäviä!


 

Kaakkois-Suomi | Tulevat tapahtumat

24.11.2019 12:45

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Kaakkois-Suomen alueosaston pikkujoulut pidetään sunnuntaina 24.11. Merikeskus Vellamossa Kotkassa. Saavuthan paikalle lipunmyyntipisteen luokse klo 12.45, sillä klo 13 lähdemme tutustumaan laajaan museoon opastetusti merikoira Vellun tassunjäljissä. Merikeskuksessa on nähtävää ja koettavaa niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Kierroksen jälkeen herkuttelemme ja kokoustamme, sitten voimme vielä jatkaa matkaa esimerkiksi venehalliin (jossa mm. meripelastussimulaattori) ja näyttelyihin. Pienimmille on tarjolla merimonsterit-näyttely, jossa vanhojen... Lue lisää

Menneet tapahtumat