Itä-Savo Jäsenkirje 2/2017

Sydämellistä syksyä kaikille!

Olemme tavanneet toimintaryhmän kanssa ja suunnitelleet loppu vuoden ohjelmaa.

Itä-Savon alueosasto on perustettu vuonna 1997. Itä-Savon alueosastoa tuolloin olivat perustamassa Tiina Laamanen, Johanna Eränummi ja Päivi Janhunen. Alueosasto perustettiin vertaistuen tarpeen vuoksi. Alueosasto järjestää paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille.
Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Olemme varmasti kaikki jäsenperheet huomanneet oman alueosaston tärkeyden. Vai mitä mieltä olet?

Sinä hetkenä kun oma poikani Atso syntyi ja seuraavana päivänä saimme tiedon lapsen sydänviasta, olin hyvin hämilläni. Tieto kotipaikkakunnalla toimivasta Itä-Savon alueosastosta ja sen tarjoamasta vertaistuesta, mukavista tapahtumista ja ystävistä, huojensi oloani paljon. Pieni poika sai myös uusia ystäviä muista lapsista.

Paras tunnettani kuvaava sana on kiitollisuus! Kiitos teille voimanaisille, jotka teitte silloin 20 vuotta sitten hienon päätöksen ja perustitte oman alueosaston!

Tämä vuosi on siis juhlavuosi. Alueosastomme täyttää tänä vuonna pyöreät 20 vuotta. Järjestämme kaikille jäsenille ja kutsuvieraille yhteisen juhlan. Kutsun juhlaan löydätte sivun alalaidasta. Tervetuloa!

Lokakuussa
toimintaryhmän tapaaminen Savonlinnassa. Keskustelun aiheina 20v. juhlan kutsuvieraat ja muut tarkennukset. Toimintasuunnitelma 2018. Ja muut asiat.

Joulukuussa
20v juhlimme yhdessä Itä-Savon alueosaston 20-vuotisjuhlaa. Juhla järjestetään 1.12.2017 klo 19.00 Kahvila Saimassa, Savonlinnassa. Kutsun löydätte tämän jäsenkirjeen yhteydestä. Muistattehan ilmoittautua määräaikaan mennessä Katrille, Tiinalle tai Inkalle. Toivottavasti saamme juhlia isolla joukolla yhteistä juhlaa. Ennen juhlaa sääntömääräisen syyskokous Kahvila Saimassa klo 18.00 alkaen.

Tavataan mukavissa merkeissä!

Pyytäisimme ilmoittautumisia sähköpostilla tai puhelimitse kunkin tapahtuman vastuuhenkilölle. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro montako henkilöä perheestä osallistuu tapahtumaan. Ilmoittautuneiden määrän mukaan päätämme järjestämmekö tapahtuman. Lapsille ja perheille on tärkeää tavata sydänystäviä viettäen mukavia hetkiä yhdessä! Hymyillään kun tavataan!

Mikäli yhteystietonne ovat muuttuneet, otamme mielellämme vastaan uudet yhteystietonne. Yhdistyksen internetsivuilta, lehdestä ja facebooksivuilta voit helposti seurata paikallisia ja valtakunnallisia tapahtumia.

TOIMINTARYHMÄ
Puheenjohtaja/Yhteyshenkilö
Katri Tikka, 044 2395 946, katri.holopainen5@luukku.com
Sihteeri
Inka Tirronen, 050 5313 839, inka.tirronen@gmail.com
Rahastonhoitaja
Tiina Laamanen, 044 7775 301, tiina.laamanen@spynet.fi
Aktiivit
Jaana Laukkanen, 050 5148 087, jaana.laukkanen@netti.fi
Riku Kurttila, 0400 890 065, riku@kurttila.fi
Riina Korppi
Paavo Kurttila
Atso Härkönen

Sydämellistä syksyä ja alkutalvea,
toimintaryhmäläisten puolesta Inka Tirronen

Lisää: