Itä-Savon alueosasto

Itä-Savon alueosasto on perustettu vuonna 1997. Alueosasto on kooltaan melko pieni ja jäsenperheet ovat Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta.

Alueosaston tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea alueemme sydänperheille.
Toimintamuotojamme ovat mm.
  • koko perheen virkistyspäivät ja viikonloput
  • myyjäiset ja arpajaiset
  • pikkujoulut
  • toimintaryhmän kokoontumiset
Jäsenille tiedotetaan alueosaston tapahtumista ja tapaamisista jäsenkirjeissä, jotka lähetetään joko sähköpostitse tai postitse. Muutokset tapahtumiin ovat mahdollisia. Jäsenen tulee ilmoittaa käyttämänsä sähköpostiosoite yhdistykselle, saadakseen jäsenkirjeet sähköpostitse. Sähköpostiosoitteen tai muuttuneen sähköpostiosoitteen voi helpoiten ilmoittaa täällä.

Tapahtumien omavastuut voi maksaa alueosaston tilille, jonka tilinumero on FI79 5541 2820 0192 49.
Alueosastollamme on myös suljettu Facebook-ryhmä. Liity mukaan!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Itä-Savo | Tulevat tapahtumat

30.11.2019 14:00

Mikkelin alueosasto järjestää pikkujoulut Anttolanhovissa (Hovintie 224, Anttola) ja mukaan ovat tervetulleita myös Itä-Savon alueosaston jäsenet. Voit halutessasi mennä a.) uimaan b.) kuntosalille c.) ulkoilemaan. Illemmalla kello 17 kokoonnutaan yhteiselle jouluaterialle Rantaravintolaan. Paikalle tulee myös joulupukki ja osallistujat hommaavat lahjat omille lapsilleen ja halutessaan aikuisillekin. Omavastuuhinta on 10 €/hlö, joka kattaa uinnin/kuntosalin ja ruokailun. Ruoka-aineallergiat ja ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella tai maililla... Lue lisää

Menneet tapahtumat