Jäsenkirje 2/2014

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Etelä-Pohjanmaan alueosaston jäsenkirje kesäkuu 2014 

Hei kaikki Etelä-Pohjanmaan sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset perheineen!!

Alueosastomme käytännössä lakannutta toimintaa on nyt tarkoitus laittaa uudestaan pyörimään. Kesä- ja lomasuunnitelmat on varmasti useimmilla jo tehtynä, joten vasta syksystä alkaen enemmän toimintaa luvassa. Suunnitteilla on mm. uintia, leffoja, keilausta, retkipäivä, käsityö/askartelu-iltoja... Lisää toimintaideoita saa ehdottaa. Olisi mukava jos mielekästä toimintaa saataisiin myös isommille (10+) lapsille, varsinkin heidän ideansa olisivat tervetulleita.

Kesällekin olemme kuitenkin suunnitelleet jotain: Keskiviikkona 9.7.2014 klo 18 olisi mahdollista lähteä Seinäjoen kesäteatteriin, Peter Pan-musikaalin ensi-iltaan. Ennen esitystä voitaisiin pitää pienimuotoinen piknik/kahvitteluhetki Törnävän saaren luonnossa, alkaen klo 17.

Lippujen hinnat alk.17,50 €. Alueosasto maksaa sydänlapsen, -nuoren ja -aikuisen lipun kokonaan, perheen sisaruksien lipuista maksetaan 50%, vanhemmat omakustanteisesti. Lisätietoja: http://www.seinäjoenkesäteatteri.fi

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.6.2014 Johannalle.

 

Alueosastojen yhteinen kesäretki järjestetään lauantaina 2.8 klo 11 Helsinkiin Linnanmäelle.

Lippujen hinnat ovat:

• Hupiranneke – lapset ja aikuiset 33 €/kpl, sydänlapsi, -nuori ja -aikuinen 20 €/kpl (Rannekkeella pääsee rajoituksetta nauttimaan huvipuiston laitteista laitteiden pituus- ja turvarajoitusten mukaisesti.)

• Tuplahupiranneke – lapset ja aikuiset 41 €/kpl, sydänlapsi, -nuori ja -aikuinen 25 €/kpl (Pitää sisällään edellä kuvatun Hupirannekkeen lisäksi sisäänpääsyn Merimaailma SeaLifeen).

Ilmoittautuneille tarkemmat maksu- ja toimintaohjeet. Kesäretkelle mennään omilla kyydeillä. Lisätietoja kesäretkestä jäsenlehdessä.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 25.6.2014 Johannalle.

 

Sirkus Finlandiaan pääsee taas alennettuun hintaan yhdistyksen jäsenkortilla.

Kortinhaltija saa yhden lipun joko B-, C- tai D-katsomoon hintaan 16 €. Pohjanmaan alueella näytökset jatkuvat loppukesällä. Lisätietoa viimeisestä jäsenlehdestä ja osoitteesta www.sirkusfinlandia.fi/naytokset.

!!Tärkeää!!

Pyydän kaikkia tarkistamaan ja tarvittaessa päivittämään yhdistykselle ilmoittamanne s-postiosoitteet. Jäsenkirjeet lähetetään jatkossa s-postilla. Päivitetyt tiedot tulee ilmoittaa suoraan toimistolle: toimisto(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi

 

Kesäisin terveisin,

Johanna Suokko
Etelä-Pohjanmaan alueosaston yhteyshenkilö