Jäsenkirje 1/2015

Kesäinen tervehdys E-P:n sydänperheet!
 
Vuoden ollessa puolivälissä katsahdus menneeseen ja tulevaan:
 
Tammikuun lopulla kävimme Seinäjoella keilaamassa ja suunnittelemassa alueosaston tulevaisuutta pienellä porukalla. Tieto illasta ei ollut kaikkia tavoittanut, toivoisinkin teidän taas tarkistavan että yhteystiedot ovat ajantasalla..
 
Helmi- huhtikuussa oli kolme uintipäivää Seinäjoen uimahallilla. Osallistujamäärä yhteensä kolmena uintipäivänä 32. Todettiin että Seinäjoen halli ei ole paras vaihtoehto sydänlasten kanssa (kylmää), ehkäpä Kurikkaan seuraavat uintireissut.
 
Toukokuussa järjestettiin varainkeruu koira-Mätsäri keskellä kevätMYRSKYÄ :D Myrskyinen sää näkyi kävijämäärässä, mutta voitolle jäätiin!! :)
Kiitokset kaikille tapahtumiin osallistujille ja kökkäväelle.
 
Sydänlapset ja -aikuiset ry täyttää tänä vuonna 40-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys tarjoaa kakkukahvit, jotka E-P:n alueosasto tarjoilee jäsenilleen
Toimintojentalolla Seinäjoen Kasperissa (Kasperinviita 13) to 9.7.2015 klo 17.30 alkaen. Illan aikana on vapaata jutustelua, lapsille leikkihuone käytössä, ja Koivuluoman Jaana lupasi pitää pienen esittelyn Magnetix-wellness-magneettikoruista.
Tarjoilujen määrän ja laadun takia pyytäisin ilmoittamaan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja alustavat osallistumiset 4.7.2015 mennessä.
 
Alueosastojen yhteinen kesäretki on lauantaina 1.8.2015
Tämän kesän retkikohteet ovat Oulun Tiedekeskus Tietomaa tai Vantaan Tiedekeskus Heureka. Tämä tarkoittaa sitä, että alueosastojen jäsenillä on mahdollisuus päättää kumpaan kohteeseen haluaa mennä.
 
Lippujen hinnat Tietomaa sydänlapsi/
-nuori/- aikuinen
Tietomaa muu perhe Heureka sydänlapsi/
-nuori/-aikuinen ilman planetaariota/ planetaario
Heureka muu perhe ilman planetaariota/ planetaario
Aikuiset 5 12e 15e /18e 17e /21e
Lapset 6-16-v. 5 7e 10e /12e 12e /15e
Lapset alle 6-v. 0 0e 0 e aikuisen kanssa 0e aikuisen kanssa

Ilmoittautuneille tarkemmat maksu- ja toimintaohjeet. Kesäretkelle mennään omilla kyydeillä. Sitovat ilmoittautumiset viim. 4.7.2015
   
•     Yhdityksen teettämä lapsille suunnattu lyhytelokuva ”Amanda ja Tomi” löytyy YouTubesta, kannattaa katsoa!!
 •    Syksyn tapahtumista ilmoitellaan myöhemmin yhdistyksen kotisivujen tapahtumakalenterissa ja alueosaston Facebook-ryhmässä
 
 
♥-terveisin, Johanna Suokko
johanna.suokko(at)netikka.fi / 0400 326796