Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Vuoden 2020 alusta alueosastojen määrä väheni kahdella, kun Mikkelin ja Itä-Savon alueosastot yhdistyivät Etelä-Savon alueosastoksi ja Kuopion ja Iisalmen alueosastot yhdistyivät Pohjois-Savon alueosastoksi. Alueosastoja yhdistyksellä on 16. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot järjestävät myös tapahtumia, joihin voi osallistua jäsenet muistakin alueosastoista. Kannattaa siis katsoa muidenkin alueosastojen tapahtumia, sieltä voi löytyä mukavaa toimintaa, joihin voi osallistua. 

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. 

Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille,
Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli
13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja.

Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.
 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

4.12.2021 10:00 - 15:00

 
Jyväskylässä järjestetään Hippoksen järjestöjen joulumarkkinat la 4.12. klo 10-15. Keski-Suomen alueosasto on mukana tänäkin vuonna. Myynnissä on muun muassa Sydänlasten saippuaa, yhdistyksen vuoden 2022 seinäkalentereita sekä itse tehtyjä piparitaloja, joista löytyy myös gluteeniton versio. Tule tervehtimään toimintaryhmäläisiä, haistelemaan joulun tunnelmaa ja tekemään joululahjaostoksia!


Nähdään joulumarkkinoilla!

5.12.2021 16:00


Hei kaikki luistelun ystävät! 

Pitkästä aikaa pääsemme jälleen katsomaan Tapparan taitoluistelijoiden ihanaa perinteistä joulunäytöstä! Tällä kertaa joulun tunnelmaan matkataan joulukalenterin luukkuja avaten ja jäällä esiintyvät kaikki Tapparan taitoluistelijat suloisista pienistä aloittelijoista aina huikeisiin konkareihin asti.

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 5.12.2021 klo 16 alkaen Hakametsän jäähallissa. (huom. liput jaetaan hallilla jo klo 15.15-15.30)

Tappara tarjoaa yhdistyksellemme lippuja erittäin sydänystävälliseen hintaan,... Lue lisää

9.12.2021 18:00


Tervetuloa mukaan vaikuttamaan asioihin ja suunnittelemaan Oulun seudun alueosaston tapahtumia ensi vuodelle! Alueosaston vuosikokous pidetään etäyhteyksin Teamsissa to 9.12. klo 18. Ilmoittautumiset kokoukseen sähköpostilla oulunseutu@sydanlapsetjaaikuiset.fi viimeistään 8.12.2021. Ilmoittautumeille lähetetään linkki Teamsiin liittymistä varten. Alueosaston vuosikokoukseen voivat osallistua vain yhdistyksen jäsenet. Ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan ennen kokousta.