Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Vuoden 2020 alusta alueosastojen määrä väheni kahdella, kun Mikkelin ja Itä-Savon alueosastot yhdistyivät Etelä-Savon alueosastoksi ja Kuopion ja Iisalmen alueosastot yhdistyivät Pohjois-Savon alueosastoksi. Alueosastoja yhdistyksellä on 16. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot järjestävät myös tapahtumia, joihin voi osallistua jäsenet muistakin alueosastoista. Kannattaa siis katsoa muidenkin alueosastojen tapahtumia, sieltä voi löytyä mukavaa toimintaa, joihin voi osallistua. 

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. 

Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille,
Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli
13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja.

Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.
 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

22.7.2020 17:30

Tervetuloa Launeen perhepuistoon Lahteen koko perheen vertaistukitapaamiseen keskiviikkona 22.7. klo 17:30 alkaen.
Tapaamme kioskin läheisyydessä, josta jatketaan porukalla puistoon. Omia eväitä voi ottaa mukaan. Alueosasto tarjoaa jäätelöt/mehut.
Säävaraus, tapaaminen peruuntuu sateen sattuessa. Tulethan vain täysin terveenä paikalle!

8.8.2020 13:00

Kesätapaaminen on lauantaina 8.8.2020 klo 13 Juthas Djurgårdilla Uusikaarlepyyssä. Tilalla on mm. laamoja, jotka eivät ole kovinkaan tavallisia Pohjanmaalla. Osoite on Alajepuantie 387. Vierailu on ilmainen. Olemme ajatelleet että, meillä olisi yhteinen piknikki/ruokailu ja mahdollisesti uintia vierailun jälkeen, mutta paikka on vielä avoin. Ilmoittautuminen viimeistään 3.8 Lisbeth Hintsala-Sabelille tekstiviestillä 044 9322 096.
Sommarträffen blir lördagen 8.8.2020 kl 13 på Juthas Djurgård i Nykarleby. På gården finns bl.a. lamadjur som inte är så vanliga i... Lue lisää

29.8.2020 11:45 - 30.8.2020 11:45

Ensi kesänä juostaan taas ExtremeRun hyvän mielen juoksutapahtuma Joensuussa. Tapahtuman järjestäjät ja alueosasto haluavat tukea jäsenten osallistumista tapahtumaan.  Omavastuu alueosaston kautta ilmoittautuneille jäsenille ja heidän
perheilleen on aikuisilta 20 € ja lapsilta 5 €. Lasten sarjoja tapahtumassa on alle neljävuotiasta aina 16 vuotiaisiin asti.  Lasten sarjat ovat tapahtumassa kahden ikävuoden välein, eli alle 6, alle 8, alle 10 ja jne. Aikuisten tapahtumaan ikäraja on 16 vuotta. Alle 18 vuotiaat tarvitsevat... Lue lisää