Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Vuoden 2020 alusta alueosastojen määrä väheni kahdella, kun Mikkelin ja Itä-Savon alueosastot yhdistyivät Etelä-Savon alueosastoksi ja Kuopion ja Iisalmen alueosastot yhdistyivät Pohjois-Savon alueosastoksi. Alueosastoja yhdistyksellä on 16. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot järjestävät myös tapahtumia, joihin voi osallistua jäsenet muistakin alueosastoista. Kannattaa siis katsoa muidenkin alueosastojen tapahtumia, sieltä voi löytyä mukavaa toimintaa, joihin voi osallistua. 

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. 

Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille,
Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli
13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja.

Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.
 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

28.11.2020 12:00


Tervetuloa pikkujouluihin!


Tämän vuoden pikkujouluja vietetään lauantaina 28.11 klo 12-16 Kartanonmäen tilalla Luumäellä. Osoite Suokaslahti 18, 54500 Taavetti.
Koronan vuoksi olemme turvallisesti ulkosalla ja pikkujoulut ovat yksityistilaisuus.
Pikkujouluissa meillä on tiedossa mm:
  • eläimiin tutustumista
  • talutusratsastus
  • kärriajelu/mönkkäri ajelu
  • makkaran paisto, muurinpohjaletut, joulutortut
  • kahvi/kaakao/mehu
  • ja tietenkin joulupukin vierailu 
Ilmoittautumiset viimeistään... Lue lisää

29.11.2020 10:00

Päijät-Hämeen alueosaston jäsenille tarkoitetut uinnit Hollolan uimahallissa (Terveystie 8) toteutuvat erityisryhmien uintivuorolla sunnuntaisin kello 10.00. Kerro ensimmäisellä uintikerralla kassalla uintikorttia varten sydänlapsen tiedot (nimi ja ikä). Jatkossa sydänlapsi + saattaja pääsee korttia näyttämällä uimaan alueosaston maksamana. Muu perhe on tervetullut mukaan normaalin uimahallimaksun hinnalla. Lisätietoja saat tarvittaessa Kirsiltä p. 040 5793 794.
 

29.11.2020 16:00


Perinteiset pikkujoulut Kimmelissä on jouduttu valitettavasti perumaan, koska koko hotelli on varattu ampuhiihdon maailmancupin käyttöön yllättäen. Vallitsevan koronapandemian tähden alueosasto on päättänyt järjestää pikkujouluohjelmaa tänä vuonna etänä Teamsin välityksellä.

Kinkkubingo järjestetään etänä 29.11 klo 16 alkaen Teamsissa ja samalla vietämme pienen yhteisöllisen hetken. Pikkujouluihin osallistuville tarjoamme oman perheen kesken elokuvan ja pienen herkuttelun. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin SF-Anytime leffakoodin (... Lue lisää

Menneet tapahtumat

22.11.2020 15:00

22.11.2020 10:00

15.11.2020 10:00