Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Vuoden 2020 alusta alueosastojen määrä väheni kahdella, kun Mikkelin ja Itä-Savon alueosastot yhdistyivät Etelä-Savon alueosastoksi ja Kuopion ja Iisalmen alueosastot yhdistyivät Pohjois-Savon alueosastoksi. Alueosastoja yhdistyksellä on 16. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot järjestävät myös tapahtumia, joihin voi osallistua jäsenet muistakin alueosastoista. Kannattaa siis katsoa muidenkin alueosastojen tapahtumia, sieltä voi löytyä mukavaa toimintaa, joihin voi osallistua. 

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. 

Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille,
Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli
13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja.

Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.
 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

23.1.2021 18:00

Päijät-Hämeen alueosasto järjestää sydänlasten vanhemmille ja sydänaikuisille virkistysillan. Kokoonnumme syömään Lahteen ravintola Coppa Eateryyn lauantaina 23.1. klo 18. Ilmoittautumiset sähköpostitse paijat-hame@sydanlapsetjaaikuiset.fi. Omakustanteinen. Tervetuloa mukaan!

7.2.2021 15:00


Tervetuloa teatteriin!

SUPER teatteri esittää näytelmän Maukka ja Väykkä su 7.2. klo 15 yksityisnäytöksenä Päijät-Hämeen alueosaston jäsenille. Hinta 5€/henkilö. Ilmoittautumiset sähköpostitse paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi 25.1. mennessä. Lippuja rajoitetusti, jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. SUPER teatterin osoite on Mariankatu 8, Lahti.

13.2.2021 11:00

Tervetuloa laskemaan mäkeä Riemurinteelle Kuopion Vehmasmäkeen. Omat laskuvälineet mukaan. Alueosasto tarjoaa makkarat ja mehut laavulla. Ilmoittautumiset pe 12.2 klo 15 mennessä Tiinalle: tiina.kangas-ahola(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai 040 4153 932. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot. Nähdään kello 11 Riemurinteen parkkipaikalla Kuvemäentiellä. Säävaraus.