Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Vuoden 2020 alusta alueosastojen määrä väheni kahdella, kun Mikkelin ja Itä-Savon alueosastot yhdistyivät Etelä-Savon alueosastoksi ja Kuopion ja Iisalmen alueosastot yhdistyivät Pohjois-Savon alueosastoksi. Alueosastoja yhdistyksellä on 16. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot järjestävät myös tapahtumia, joihin voi osallistua jäsenet muistakin alueosastoista. Kannattaa siis katsoa muidenkin alueosastojen tapahtumia, sieltä voi löytyä mukavaa toimintaa, joihin voi osallistua. 

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. 

Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille,
Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli
13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja.

Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.
 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

11.4.2020 17:00

Lähde mukaan katsomaan Veikkausliigan HJK-RoPS jalkapallo-ottelua yhdessä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Uudenmaan alueosaston kanssa 11.4.2020. Ottelu pelataan Helsingissä Bolt Arenalla ja se alkaa kello 17.00. Mukaan ovat tervetulleita jalkapallosta innostuneet yhdistyksen jäsenet perheineen. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi mahdollisimman pian!

Hinta on 5 € / osallistuja, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. Hinta sisältää lipun peliin. Sitovat... Lue lisää

15.4.2020 11:00

Kokoonnumme suunnittelemaan alueosaston syyskautta ravintola Sushi Hotiin (Länt.pitkäkatu 1, Turku). HUOM! Kellon aika tarkentuu myöhemmin. Tarjolla on hyvää ruokaa ja sydämellistä seuraa. Tervetuloa kuulemaan ja vaikuttamaan tuleviin tapahtumiin, taikka vaan nauttimaan ruoasta ja vertaistuesta. Ruokailun jokainen maksaa itse. Ilmoitathan tulostasi Sadulle 8.4. mennessä sähköpostitse tai FB-ryhmän kautta.

18.4.2020 10:00 - 11:00

Lähdetään pomppimaan hiki pintaan Trampolin Parkiin (Hämeenlinnantie 67, Lahti). Lippuja on tarjolla rajoitettu määrä, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Alueosasto tarjoaa sydänlapsen/-nuoren lipun, muut pomppimaan tulevat perheenjäsenet enintään 10 €/hlö.  Lopullinen hinta selviää, kun nähdään ryhmäkoko. Osallistumismaksut maksetaan paikan päällä. Sitovat ilmoittautumiset 13.4. mennessä sähköpostilla (kirsi.laderberg(ät)sydanlapsetjaaikuiset.fi) tai WhatsApp-/tekstiviestillä p. 040... Lue lisää