Olet täällä

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot voivat halutessaan järjestää myös tapahtumia, joihin voivat osallistua kaikki Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenet. Tällaiset tapahtumat näet oman alueosastosi tapahtumista.

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille, Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli 14-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja. Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.


 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

2.11.2018 18:00 - 4.11.2018 14:00

Synjan yhteistapaaminen järjestetään tänä vuonna Hämeenlinnassa, Aulangon Suurella Huvilalla (Aulangon-Heikkilän tie 168, Hämeenlinna). Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa, toiminnallista luentoa sydänfysioterapeutin johdolla sekä tuttuun tapaan Synjan vuosikokousta ja pikkujouluja. Ja kuten asiaan sopii, ohjelmassa on myös kierros Hämeen Linnassa. Tämänkertainen tapaamispaikka tarjoaa myös loistavat puitteet ulkoilulle ja luonnosta nauttimiselle.  Tule siis mukaan nauttimaan luonnosta, yhdessäolosta... Lue lisää