Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Vuoden 2020 alusta alueosastojen määrä väheni kahdella, kun Mikkelin ja Itä-Savon alueosastot yhdistyivät Etelä-Savon alueosastoksi ja Kuopion ja Iisalmen alueosastot yhdistyivät Pohjois-Savon alueosastoksi. Alueosastoja yhdistyksellä on 16. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot järjestävät myös tapahtumia, joihin voi osallistua jäsenet muistakin alueosastoista. Kannattaa siis katsoa muidenkin alueosastojen tapahtumia, sieltä voi löytyä mukavaa toimintaa, joihin voi osallistua. 

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. 

Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille,
Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli
13-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja.

Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.
 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

7.8.2021 10:00


Tervetuloa viettämään kesäistä lauantaita ja tapaamaan pitkästä aikaa ihan kasvotusten!

Kiviniityn kotieläinpuistosta löytyy tekemistä monen ikäisille. Alueella on paljon ihania kotieläimiä, jotka ovat tottuneet paijattaviksi ja odottavat herkullisia voikukan lehtiä vierailijoilta. Eläinten lisäksi löytyy pieniä sähkömönkkäreitä, polkuautorata, trampoliineja ja grillailupaikkoja. Lisätietoa paikasta löydät Kiviniityn kotisivuilta.

Tavataan klo 10 porttien edessä tai niiden läheisyydessä sopivassa... Lue lisää

8.8.2021 13:00

 

Uudenmaan alueosasto järjestää pikniktapahtuman sydännuorille (13v-) ja -aikuisille Helsingin Seurasaaressa su 8.8.2021 klo 13-17. Tervetuloa tutustumaan uusiin sydänystäviin sekä viettämään rentoa loppukesän iltapäivää mukavassa seurassa! Kokoonnumme klo 13 Seurasaaren sillan eteen, jäätelökioskin viereen, josta kävelemme sopivalle piknikpaikalle. Koronatilanteen takia syömme omia eväitä, joten otathan jotain sopivaa naposteltavaa sekä tarpeeksi vettä tai muuta juotavaa mukaan. Jos sinulla on piknikviltti, ota sekin ihmeessä mukaasi.

Ilmoittautumiset (viimeistään... Lue lisää

14.8.2021 15:00

Millainen Turku kätkeytyy postikorttien, matkailumainosten ja perinteisen historiankirjoitusten taakse? Lähdemme tutustumaan tähän monille kotiseutumme tuntemattomaan puoleen opastetulla kävelykierroksella lauantaina 14.8. klo 15 alkaen.

Kierroksella kuulemme tarinoita Turun varjoisilta kujilta. Luvassa on hurjia juttuja mestauksista ja rikoksista, oudoista sattumuksista, kadonneista paikoista ja ihmisistä. Kävelykierroksella kuullaan myös toisenlaista totuutta kaupungin huvielämästä sekä huvittavia uskomuksia ja se vie meidät paikkoihin, joita ei omin päin löytäisi ja joista... Lue lisää