Suojaa itseäsi ja muita koronavirukselta käyttämällä maskia! Punaisia ja mustia kangasmaskeja edelleen tilattavissa. Pääset verkkokauppaan tästä.
Haku kesän 2021 kursseille on alkanut. Kursseja löytyy jokaiseen makuun, joilla tärkeimmässä roolissa on vertaistuki, unohtamatta tiedollista antia sekä virkistystä. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoa ja hakulomakkeet löytyvät täältä
Haku ensi vuoden Voimaa vertaisuudesta - tuetuille lomille on käynnissä. Lapsiperhelomalle vko 8 Vuokattiin hakemus täytyy jättää 18.12. mennessä.
Aikuisten omatoimilomalle vko 13 Peurunkaan hakuaika päättyy 28.12.
Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä

 

Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää vuosittain sopeutumisvalmennuskursseja, leirejä ja tapahtumia sydänlasten perheille sekä sydännuorille ja -aikuisille. 

Huomioithan, että kurssityöntekijät saapuvat paikalle jo vuorokautta ennen kurssin/leirin alkua valmistelutöihin lukuunottamatta sydänperheiden viikonloppua. Tämä on huomioitu jo alla esitetyissä ajankohdissa.   

Jäsenlehti 4/2020 on ilmestynyt

Vuoden viimeisin jäsenlehti on ilmestynyt. Jäsenlehden ilmestymisen myötä myös yhdistyksen kurssihaku vuoden 2021 kursseille on käynnistynyt. Tuoreessa jäsenlehdessä on yhdistyksen vuoden 2021 kurssitarjonnan esittelyn sekä muiden tapahtumatietojen ohella artikkeli mielenkiintoisesta tutkimuksesta synnynnäisesen sydänvian vuoksi leikattujen sydänaikuisten pitkäaikaissairastavuudesta sekä tärkeää tietoa tunnetaidoista.  

Synnynnäisiin sydänvikoihin ei ole saatavilla Black Friday-alennusta! Voit kuitenkin tehdä hyvän teon, ja kantaa oman kortesi kekoon tekemällä lahjoituksen Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnan tukemiseksi!

Iloiseen ja elämänmyönteiseen kalenteriin on kuvattuna eri-ikäisiä sydänlapsia, -nuoria ja -aikuisia. Kalenterin ihastuttavat kuvat ovat valokuvaaja Veera Oravan käsialaa.  

Kalenteri on kaunis koristus seinälle kuin seinälle ja siitä riittää iloa koko vuodeksi – kotiin, työpaikalle ja vaikkapa mökille! Kalenteri on myös oivallinen joululahja-idea, jolla voit samalla tukea toimintaamme.
 
Viresidotun kalenterin koko on 280 x 185 mm ja se sisältää myös suomenkieliset nimi- ja pyhäpäivät. 

Jäsenlehti 3/2020 on ilmestynyt

Jäsenlehden uusimmassa numerossa käsitellään tällä kertaa muun muassa synnynnäisesti sydänvikaisten aikuisten hoitoseurantasuositusta sekä sydänaikuisten kokemuksia seurannasta. Lisäksi lehdessä on tiivistelmät opiskelijoiden tekemistä opinnäytetöistä, joissa käsiteltiin sydänsairauden vaikutusta mielenterveyteen sekä sydänlasten kipukokemuksia. 

Jäsenlehden sähköisen version voit lukea täältä

Tervetuloa kuuntelemaan psykologi Hippu Pintilän asiantuntijaluentoa sydänvikaisen ammatinvalintaan liittyvistä erityiskysymyksistä maanantaina 28.9. klo 18 Zoomiin välityksellä. Alustuksen jälkeen on mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun.

Mukaan pääset linkistä, joka julkaistaan Facebookissa yhdistyksen suljetuissa ryhmissä. Voit myös pyytää linkkiä sähköpostitse alueosastosi yhteyshenkilöltä tai yhdistyksen toimistolta.

Olemme saaneet yhteydenottoja, jossa yhdistyksen työntekijöiden ja alueaktiivien nimissä on lähetetty viestejä, jossa pyydetään maksamaan laskua tai tekemään tilisiirto. Osoite on saatu näyttämään yhdistyksen sähköpostiosoitteelta, mutta todellisuudessa viesti tulee jostakin ihan muualta.