On taas tullut aika kysyä niin jäsenistöltä kuin muiltakin toimintaan osallistuvilta ja kiinnostuneilta, vastaako yhdistyksen nykyinen toiminta tarvetta sekä kerätä mahdollisia parannusehdotuksia ja ideoita. Nyt jokaisella on hyvä mahdollisuus kertoa mielipiteensä nykyisestä toiminnasta ja tuoda julki toiveensa tulevaisuuden suhteen.
 

Viime vuonna koronatilanne sekoitti Synjan toimintaa ja yhteistapaaminen jouduttiin perumaan. Tänä vuonna olemme saaneet järjestettyä kaikki suunnittelemamme tapahtumat koronatilanteesta huolimatta turvallisesti. Ilmoittaudu mukaan Synjan yhteistapaamiselle! Ilmoittautuminen on auki 10.9.-3.10. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Tänä vuonna yhdistyksen alueosastojen toimintaryhmäläisille tarkoitetut aluepäivät järjestetään Varjolan tilalla Laukaassa 8.-10.10.2021. Viikonlopun ohjelmassa on koulutusta yhdistystoiminnasta, keskusteluja sekä virkistystä mukavassa seurassa, Varjolan tilan rentouttavassa ympäristössä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan aluepäiville!

Sydänaikuisten tapaaminen siirtyi maaliskuulta koronavirustilanteen vuoksi ja järjestetään nyt 10.-12.9. hotelli Linnasmäessä Turussa.

Lisätietoa tapaamisesta ja ilmoittautumisen löydät täältä.
Tänä vuonna Synjan sydännuorten viikonlopputapaaminen järjestetään Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa 17.-19.9.

Ohjelmassa on paljon yhdessä tekemistä, liikuntaa ja elämyksiä. Tavoitteena on vahvistaa sydännuoren itsenäistymistä, auttaa sopeutumista pitkäaikaissairauden kanssa elämiseen sekä mahdollistaa vertaisten kohtaaminen mukavan toiminnan äärellä.

Tästä pääset tapahtumasivulle lukemaan lisää.
Tervetuloa juttelemaan sydänperheiden kuulumisista Zoomiin klo 18. 

Tervetuloa juttelemaan sydänperheiden kuulumisista Zoomiin klo 18. 

Illan tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä rennosti, jutellen sydänlasten ja -perheiden kuulumisista vertaistuen hengessä. Myös sydännuoret ja -aikuiset ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä 17.5. mennessä. Saat kutsulinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen päätyttyä. Kutsulinkki löytyy myös yhdistyksen suljetuista ryhmistä Facebookissa.

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen!


Sydänlapset ja -aikuiset ry:n vuosikokous järjestetään lauantaina 24.4.2021 klo 13 koronarajoitusten vuoksi etänä Teamsissa. Teamsia voi käyttää verkkoselaimella tai laitteeseen ladattavalla sovelluksella. 

Tervetuloa juttelemaan sydänperheiden kuulumisista Zoomiin klo 18. 

Illan tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä rennosti, jutellen sydänlasten ja -perheiden kuulumisista vertaistuen hengessä. Myös sydännuoret ja -aikuiset ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä 12.4. mennessä. Saat kutsulinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen päätyttyä. Kutsulinkki löytyy myös yhdistyksen suljetuista ryhmistä Facebookissa.