Tervetuloa juttelemaan sydänperheiden kuulumisista Zoomiin klo 18. 

Illan tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä rennosti, jutellen sydänlasten ja -perheiden kuulumisista vertaistuen hengessä. Myös sydännuoret ja -aikuiset ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä 12.4. mennessä. Saat kutsulinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen päätyttyä. Kutsulinkki löytyy myös yhdistyksen suljetuista ryhmistä Facebookissa.

Tervetuloa juttelemaan sydänperheiden kuulumisista virtuaalivertaiskeskusteluiltaan. Keskustelut ovat avoimia kaikille sydänlasten vanhemmille, sydännuorille ja sydänaikuisille. Illan aikana jutellaan rennossa ilmapiirissä ja jokainen jakaa omaa tarinaansa vain sen verran kuin haluaa. Mukaan saa tulla myös vain kuuntelemaan. Kameraa ei tarvitse pitää päällä, ellei halua. Liittymiskutsun Zoomiin saat laittamalla sähköpostia yhdistyskoordinaattorille kirsi.laderberg(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi.
Ilmoittautuminen synjan aikuisten tapaamiselle on käynnissä. Tapaaminen järjestetään 9.-11.4. Turussa, kokoushotelli Linnasmäessä. Pääset lukemaan lisää tapaamisesta täältä.

Synja-työryhmä järjestää sydännuorille (yli 13v.) ja -aikuisille etäpeli-illan Discordissa  pe 12.2. klo 19 alkaen. Illan aikana pelataan lautapelejä verkossa ja samalla voi jutella kuulumisista muiden synnynnäisesti sydänvikaisten kanssa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse synja(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi niin saat liittymisohjeet Discordiin.

Discordin Synja-kanavalle liittymiseen edellytetään yhdistyksen jäsenyyttä.

Sydänlasten viikkoa vietetään joka vuosi ajalla 7.-14.2. Pian käynnistyvällä Sydänlasten viikolla alkaa olla jo pitkät perinteet, sillä kampanjaviikkoa vietetään jo kahdeksatta kertaa. Kampanjaviikon tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä.

Kohta käynnistyy jo 8. Sydänlasten viikko! 

Sydänlasten viikkoa vietetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Kampanjaviikon tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä.


Suojaa itseäsi ja muita koronavirukselta käyttämällä maskia! Punaisia ja mustia kangasmaskeja edelleen tilattavissa. Pääset verkkokauppaan tästä.
Haku kesän 2021 kursseille on alkanut. Kursseja löytyy jokaiseen makuun, joilla tärkeimmässä roolissa on vertaistuki, unohtamatta tiedollista antia sekä virkistystä. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoa ja hakulomakkeet löytyvät täältä
Haku ensi vuoden Voimaa vertaisuudesta - tuetuille lomille on käynnissä. Lapsiperhelomalle Vuokattiin hakemus täytyy jättää 18.12. mennessä.
Aikuisten omatoimilomalle (vko 13) Peurunkaan hakuaika päättyy 22.2.2021.
Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä

 

Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää vuosittain sopeutumisvalmennuskursseja, leirejä ja tapahtumia sydänlasten perheille sekä sydännuorille ja -aikuisille. 

Huomioithan, että kurssityöntekijät saapuvat paikalle jo vuorokautta ennen kurssin/leirin alkua valmistelutöihin lukuunottamatta sydänperheiden viikonloppua. Tämä on huomioitu jo alla esitetyissä ajankohdissa.