Perinteisten joulukorttien postittamisen ja muistamisten sijasta, voit antaa ostaa aineettoman lahjan ja samalla tukea Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimintaa.

Se on lahja, joka tuottaa iloa ja hyvää mieltä sydänperheiden hyväksi! 

Ostamalla aineettomana lahjana Sydänlapset ja -aikuiset ry:n joulutervehdyksen, saat samalla käyttöösi kuvatiedoston, jolla voit viestiä lahjastasi vaikka omalla Facebook- tai Instagram-tililläsi sekä lähettää tervehdyksen läheisillesi tai yhteistyökumppaneillesi vaikka sähköpostitse.

Yhdistys haluaa kartoittaa viimeisen vuoden ajalta sydänlasten suunniteltujen leikkausten peruuntumisia, syitä peruutuksiin sekä kokonaisaikaa, joka odottaessa on mennyt ennen leikkaukseen pääsyä. Vastaajia pyydetään huomioimaan, että odotusajan katsotaan alkavan siitä, kun perhe on saanut tiedon asian käsittelystä kir-kar-kokouksessa sekä odotettavissa olevasta odotusajasta leikkaukseen (kiireellisyysaste). 

Kuntoutuskeskus Kankaanpää järjestää Kelan sopeutumisvalmennuskursseja lapsille, joilla on sydänvika tai -sairaus sekä heidän vanhemmilleen ja sisaruksilleen.


On taas tullut aika kysyä niin jäsenistöltä kuin muiltakin toimintaan osallistuvilta ja kiinnostuneilta, vastaako yhdistyksen nykyinen toiminta tarvetta sekä kerätä mahdollisia parannusehdotuksia ja ideoita. Nyt jokaisella on hyvä mahdollisuus kertoa mielipiteensä nykyisestä toiminnasta ja tuoda julki toiveensa tulevaisuuden suhteen.
 

Viime vuonna koronatilanne sekoitti Synjan toimintaa ja yhteistapaaminen jouduttiin perumaan. Tänä vuonna olemme saaneet järjestettyä kaikki suunnittelemamme tapahtumat koronatilanteesta huolimatta turvallisesti. Ilmoittaudu mukaan Synjan yhteistapaamiselle! Ilmoittautuminen on auki 10.9.-3.10. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Tänä vuonna yhdistyksen alueosastojen toimintaryhmäläisille tarkoitetut aluepäivät järjestetään Varjolan tilalla Laukaassa 8.-10.10.2021. Viikonlopun ohjelmassa on koulutusta yhdistystoiminnasta, keskusteluja sekä virkistystä mukavassa seurassa, Varjolan tilan rentouttavassa ympäristössä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan aluepäiville!

Sydänaikuisten tapaaminen siirtyi maaliskuulta koronavirustilanteen vuoksi ja järjestetään nyt 10.-12.9. hotelli Linnasmäessä Turussa.

Lisätietoa tapaamisesta ja ilmoittautumisen löydät täältä.
Tänä vuonna Synjan sydännuorten viikonlopputapaaminen järjestetään Nuorisokeskus Anjalassa Kouvolassa 17.-19.9.

Ohjelmassa on paljon yhdessä tekemistä, liikuntaa ja elämyksiä. Tavoitteena on vahvistaa sydännuoren itsenäistymistä, auttaa sopeutumista pitkäaikaissairauden kanssa elämiseen sekä mahdollistaa vertaisten kohtaaminen mukavan toiminnan äärellä.

Tästä pääset tapahtumasivulle lukemaan lisää.
Tervetuloa juttelemaan sydänperheiden kuulumisista Zoomiin klo 18.