Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kautta Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa synnynnäisesti sydänvikaisten asioihin sekä tavata muita vastaavan kokeneita.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi (jäsenmaksu 35 €) voivat liittyä kaikki synnynnäisesti sydänvikaiset ja heidän perheensä.
Kannatusjäseneksi (jäsenmaksu 50 €) voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa olla mukana tukemassa synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, nuorten ja aikuisten eteen tehtävää työtä.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenenä saat:
  • Sydänlapset ja -aikuiset-lehden 4 kertaa vuodessa
  • osallistua yhdistyksen järjestämille omarahoitteisille kursseille, leireille ja tapahtumiin
  • osallistua oman alueosastosi ja valtakunnallisten ryhmien tapahtumiin
  • Sydänliiton jäsenedut sekä Sydän-lehden
Yhdistyksen 18 alueosastoa järjestävät aktiivisesti tapahtumia kaiken ikäisille. Jäsenen alueosasto määräytyy kotikunnan mukaan, mutta halutessaan voi myös vaihtaa alueoastoa ilmoittamalla siitä yhdistyksen toimistolle.
Yhdistyksellä on lisäksi valtakunnalliset ryhmät lapsensa menettäneille (Sydänenkeleille), pitkä QT-oireyhtymää sairastaville ja sydännuorille ja -aikuisille (Synja). Synjaan kuuluvat automaattisesti kaikki 14 vuotta täyttäneet sydännuoret ja -aikuiset.

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät tiedottavat toiminnastaan pääsääntöisesti sähköpostitse, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeeseen sähköpostiosoitteen, johon haluat meidän lähettävän tiedotteet.

Jäseneksi liittymisen yhteydessä voit halutessasi tilata myös Sydänlapsesta aikuiseksi -kirjan, kirjan hinta on 10 € (+ postituskulut).

Liity jäseneksi lomake

1 Alkaa 2 Valmis
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.
Mikäli kysyttävää tai ongelmia lomakkeen lähettämisessä, olkaa yhteydessä toimistolle p. 050 4655 550.
Liittymislomake
Jäsen
Mikäli sinulla on sydänlapsi tai -nuori, voit ilmoittaa hänen tiedot (nimi, syntymävuosi, mahdollinen sähköpostiosoite) lisätiedoissa.
Mikäli perheessänne on useampi sydänlapsi tai -nuori, ilmoittakaa tiedot (nimi, syntymävuosi, mahdollinen sähköpostiosoite) lisätiedoissa.
Halutessanne voitte ilmoittaa toisen samassa taloudessa asuvan aikuisen (isä, äiti tai muu huoltaja) tiedot rekisteriimme.
Yhdistyksellä on kolme valtakunnallista ryhmää, jotka tiedottavat ja järjestävät tapahtumia kohderyhmälle.
  • Synja on sydännuorten ja -aikuisten ryhmä. Tämän ryhmän postit tulevat kaikille yli 14-vuotiaille automaattisesti.
  • Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja heidän perheille.
  • Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneiden perheille. Mikäli liitytte tähän ryhmään, emme tallenna sydänlapsen tietoja jäsenrekisteriimme.