Tulevat tapahtumat

Tiistaina 20.11. klo 17.30 - 20.30 meille järjestetään korukurssi Niina Kankaan opastamana, mikä on oiva mahdollisuus tehdä koruja vaikkapa pukin konttiin! Alustavan suunnitelman mukaan korukurssi pidetään Naantalin Inno-yrityssalissa, mutta tila voi vielä muuttua ja se varmennetaan osallistujille. Kurssin osallistumismaksu on 10 euroa per henkilö ja koruihin käyttämistäsi materiaaleista laskutetaan painon mukaan. Ja tälläkin kertaa tilaa on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 4.11.
Ruusukorttelin uintivuorot jatkuvat aina parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa (Puistokatu 10). Uimareille tiedoksi, että kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. Uinnit ovat maksuttomia ja tarkoitettu koko perheelle ja allas on vain meidän käytössämme kyseisenä aikana. Uima-allas on melko pieni, mutta viihtyisä. Siellä on myös vesijuoksuvöitä, jos perinteinen uinti ja polskuttelu ei sovi. Ruusukorttelin uintivuorojen mahdollisista muutoksista ilmoitetaan alueosaston FB-ryhmässä.
Torstai 22.11. klo 18 Alueosaston vuosikokous, Ravintola Pašša,  Antinkatu 23 28100 Pori. Kokouksessa käydään läpi kuluva vuosi ja suunnitellaan tulevaa. Toivotamme kaikki alueosaston jäsenet lämpimästi tervetulleiksi kokoukseen.
Perjantaina 23.11. klo 18.30 menemme seuraamaan kun TPS saa vastaansa Ilveksen. Tähän otteluun tulee ilmoittautua Katjalle 4.11. mennessä. Tulethan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen ottelun alkua, jotta kaikki pääsevät nauttimaan ottelusta sen ensihetkistä lähtien!
Tervetuloa viettämään alueosastomme koko perheen pikkujouluja Kylpylä Fontanellaan Siilinjärvelle lauantaina 24.11. klo 12 alkaen. Parin tunnin uimisen jälkeen siirrymme syömään kahvila-ravintola Fontikseen, jossa on tarjolla lounasta seisovasta pöydästä. Ilmoittautumiset kuopio(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai Tiinalle numeroon 040 4153 932 torstaihin 15.11 mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä lasten nimet ja iät. Tapahtuman omavastuu on 8 €/aikuinen ja 5 € / 4-14v lapsi
Pohjanmaan alueosaston joulujuhla järjestetään Vöyrillä. Kokoontuminen Norrvallan aulassa kello 13.00. Alueosastolle on varattuna terapia-allas, joten päivä alkaa uinnilla ja saunomisella. Uinnin jälkeen seuraa mukavaa yhdessäoloa ja vuosikokous takkahuoneessa. Kokouksen jälkeen on vuorossa jouluruokailu Elsan keittiössä. Lapsille on luvassa myös pieni joululahja.  Tapahtuman omavastuut ovat: 
Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2018 tapahtumat ja suunnitellaan tapahtumia vuodelle 2019. Lisäksi vuosikokouksessa päätämme miten hankimme varoja alueosaston toimintaan ensi vuonna. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme.   Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille, innokkaille jäsenille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevia tapahtumia sekä hankkimassa varoja alueosaston toiminnan järjestämiseen!  
Päijät-Hämeen jäsenille tarkoitetut uinnit ovat Hollolan uimahallissa (Terveystie 8) toteutuvat erityisryhmien uintivuorolla sunnuntaisin kello 10. Alueosasto kustantaa uinnin sydänlapselle/nuorelle ja saattajalle.
Alueosaston pikkujouluja vietetään tällä kertaa Caribian kylpylähotellissa sunnuntaina 25.11. klo 14 alkaen. Ensin luvassa on nautiskelua kylpylän allasosastolla, jonka lisäksi meille on varattuna käyttöön mahdollisuus nautiskella savusaunan lempeistä löylyistä. Pulikoinnin jälkeen menemme syömään maittavan pikkujouluruokailun klo 17 eteenpäin, jossa on tarjolla sekä joulun ajan ruokia että lapsille maittavaa ruokaa. Aikuiset ja yli 12v. omavastuu on 25 € pitäen sisällään kylpylän käytön sekä ruokailun.
Koko perheen pikkujoulut pidetään piparin paiston merkeissä sunnuntaina 25.11. alkaen klo 15 Mäkimatin perhepuistossa. Mukaan pieni lahja omalle lapselle/lapsille. Ilmoittautumiset 11.11. mennessä.