Olet täällä

Uudet maksutavat jäsenmaksuille!

Uudet maksutavat jäsenmaksuille!

Sydänliitto on ottanut jäsenmaksuissa käyttöön nykyaikaiset maksutavat perinteisen paperilaskun lisäksi. Jatkossa jäsenet voivat maksaa jäsenmaksunsa e-laskuna tai suoramaksuna.

E-lasku:

on nykyaikainen tapa vastaanottaa lasku sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiin. E-laskun jäsen saa käyttöönsä kun tekee verkkopankissa e-laskusopimuksen. Monet pankit tarjoavat e-laskusopimuksen tekemistä automaattisesti kun jäsen maksaa jäsenlaskua. Seuraa tällöin verkkopankkisi antamia ohjeita. Mikäli tällaista ilmoitusta ei tule, jäsen voi tehdä e-laskusopimuksen erikseen seuraavasti:
 
1. Kirjauduttuasi verkkopankkiisi, etsi verkkopankkisi valikoista kohta "E-lasku", "E-laskusopimukset" tai "Tee e-laskusopimus" ja klikkaa sitä.
 
2. Hae laskuttaja nimellä, Sydänliiton jäsenlaskun löytää nimellä Suomen Sydänliitto/jäsenmaksu
 
3. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot (laskun tunnistetieto on Sydänliitolla jäsennumero) ja hyväksy sopimus.
 
4. Tämän jälkeen jäsen saa jatkossa jäsenmaksut suoraan verkkopankkiinsa.

Suoramaksu:

on nykyaikainen maksutapa jäsenille jotka eivät käytä verkkopankkia. Suoramaksusopimus tehdään aina pankin kanssa omassa konttorissa. Suoramaksu on laskujen maksutapa, jossa maksun määrä veloitetaan maksaja-asiakkaan tililtä automaattisesti laskuttajan pankkiin lähettämän veloitusaineiston perusteella. Suoramaksu on aina tilisiirto. Lasku toimitetaan maksajalle postitse ennen eräpäivää. Laskulla kerrotaan, että maksutapa on Suoramaksu.
 
Jäsenkortti tullaan lähettämään kaikille jäsenille Sydän-lehden numero yksi etuliitteenä, jonka mukana lähetämme myös paperiset jäsenlaskut niille jäsenille jotka eivät ole ottaneet uusia maksutapoja käyttöönsä. Tulevaisuudessa jäsenkortin voi saada myös mobiilikorttina, mutta tästä tiedotamme enemmän kun olemme saaneet testiversion kortista tehtyä. Aikataulu mobiilikortille on kuitenkin se että ensimmäinen testiversio tulee valmistumaan syksyllä 2017.