Olet täällä

Jäsenkirje 2/2014

Hei kaikki Uudenmaan alueosaston jäsenet!

Syksy on taas täällä ja sen mukana käynnistyy Uudenmaan alueosaston toiminta kesäkauden tauon jälkeen. Alle on listattu syksyn ja alkuvuoden 2015 tapahtumat. Sydämellisesti tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Syysterveisin,
Uudenmaan alueosaston toimintaryhmä


RUSKEASUON UINNIT
Sydänlasten- ja aikuisten yksityiset uintivuorot järjestetään kerran kuukaudessa sunnuntaisin kello 12:00 - 14:00 Ruskeasuon koululla (os. Tenholantie 15, 00280 Helsinki). Omavastuu 4€ aikuiset ja 2€ lapset. Altaassa on hyvin tilaa, joten reippaasti mukaan myös uudet osallistujat! Ei erillisiä ilmoittautumisia. Huom! paikalla tulee olla kello 12, jonka jälkeen ovet ovat lukittuina! Syksyn uintivuorot: 5.10, 2.11 ja 7.12.

NAISTEN ILTA YRJÖNKADUN UIMAHALLILLA 11.10.
Tervetuloa uimaan Yrjönkadun uimahalliin (os. Yrjönkatu 21b, 00120 Helsinki) lauantaina 11.10. klo 18–21. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille naispuolisille jäsenille. Alueosasto maksaa uimisen, ruoat ja juomat jää jokaiselle itse kustannettavaksi. Mahdollisuus myös jatkaa illanviettoa uimisen jälkeen Helsingin keskustassa. Ilmoittautumiset Marille sähköpostitse mari.hynninen(at)vantaa.fi perjantaihin 3.10. mennessä.

PIKKUJOULUT VANTAAN HOPLOPISSA 23.11.
Sunnuntaina 23.11. vietetään alueosaston pikkujouluja Vantaan HopLopissa klo 15 eteenpäin (Os. Vantaanportin Retail Park, Antaksentie 4, 01510 Vantaa). Sydänlapset ja alle 2-vuotiaat maksutta, muut lapset 14€ (sisältää pääsylipun ja tarjoilun). Pikkujouluihin varatussa huoneessa on tarjolla ruokaa lapsille sekä aikuisille kahvia. Joulupukki on myös tulossa tervehtimään lapsia. Pikkujoulujen yhteydessä pidetään alueosaston vuosikokous. Ilmoittautumiset Katariinalle pe 14.11. mennessä katariina.parssinen(at)gmail.com.

LUISTELU BARONA AREENALLA 17.1.2015
Ennakko tiedoista poiketen, olemme varanneet luisteluvuoron Barona Areenalla lauantaina 17.1. kello 14-15. Toinen puoli kenttää varataan pelaamiseen - mailat siis mukaan. Tapahtuma on tarkoitettu sekä perheille että kaikenikäisille Synjalaisille.

MIESTEN ILTA
Isät ja Synjan miehet huomio! Jos teillä on toiveita tai ideoita miesten illasta, olettehan yhteydessä Katariinaan (katariina.parssinen(at)gmail.com), tai Päiviin paivi.teurokoski(at)gmail.com. Miesten ilta on suunnitteilla alkuvuoteen 2015, mutta tarvitsemme nyt teidän apua ideoimisessa, jotta saadaan miehiä osallistumaan!

MUUTA
Tiedot uusista tapahtumista päivitetään yhdistyksen nettisivuille ja tieto lähetetään myös sähköpostitse sähköpostiosoitteensa meille ilmoittaneille. Mikäli et ole sitä vielä tehnyt tai sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ilmoittaminen tapahtuu helposti palautelomakkeen kautta yhdistyksen nettisivuilla tai sähköpostitse. Muistathan liittyä myös facebook-ryhmäämme (Sydänlapset ja -aikuiset ry, Uudenmaan alueosasto), josta löydät tiedot tulevista tapahtumista.

Olemme saaneet mukavasti uusia aktiiveja mukaan toimintaamme, mutta edelleen joukkoomme mahtuu mukaan. Jos olet kiinnostunut ideoimaan ja järjestämään tapaamisia ja tapahtumia Uudellamaalla, voit olla yhteydessä keneen vain toimintaryhmän jäsenistä. Yhteystietomme löytyvät alueosaston yhteystieto-sivulta.

Lisää: