Olet täällä

Jäsenkirje 1/2014

Hei kaikki sydänperheet!

Näin vuoden aluksi on ilo ilmoittaa alueosaston saaneen Kaarilan koululta Tampereelta päivätyökeräysvaroja isohkon summan virkistyskäyttöön. Myös toimintaryhmä on ollut aktiivinen ja miettinyt uusia, erilaisia kohteita vuoden tapahtumiksi. Toivomme jokaiselle löytyvän jotain. Tervetuloa mukaan!

Seuraathan myös nettisivujamme (http://www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/->mita ->aluetoimintaa ->Tampereen seutu) tai kyselet tulevia tapahtumia yhteyshenkilöltämme Kirsi Heinäjärveltä (kirsi.heinajarvi(at)hotmail.com tai p. 044 555 0078). Voit liittyä myös Facebook-ryhmäämme Sydänlapset ja -aikuiset ry:n Tampereen seudun alueosasto. Otamme mielellämme ideoita toimintaan, joita voit laittaa esim. Kirsille tai muille toimintaryhmän jäsenille.

Toimintavuotta aloitellaan helmikuussa, lauantaina 15.2. perinteikkäällä jääkiekkomatsilla Tappara – TPS Alueosastolle on varattu B1-katsomosta rivit 4-6, mutta jotta saadaan oikea määrä lippuja, ilmoitathan tulostasi 6.2 mennessä Tuijalle (tuija(at)hartus.fi tai p.0400 853049). Huom! Jääkiekkomatsi on omakustanteinen lippujen maksaessa 10€/aikuinen ja 5€/juniori.

Maaliskuussa, sunnuntaina 2.3.2014 klo 11 – 15 vietämme Koko perheen talvitapahtumaa Merunlahdella, Tampereella Hervannan lähellä, osoitteessa Koipitaipaleentie 150. Ohjelmassa kaikenlaisia talvilajeja kuten pulkkamäkeä, napakelkkailua, curlingia luonnon jäällä jne. Tarjolla myös alueosaston kustantamana keittolounas ja jälkiruuaksi laskiaispullaa. Ilmoittautumiset Kirsille 27.2. mennessä.

Huhtikuussa, perjantaina 11.4 klo 17 alkaen nautimme perinteiseen tapaan naistenillasta ruuan ja elokuvan merkeissä. Herkuttelemme ensin The Grill:issä (Frenckellin aukio, Tampere) klo 17 alkaen ja sitten siirtytään elokuviin Plevnaan. Elokuva varmistuu viikkoa ennen, kun aikataulut selviävät, mutta kyseessä on joku naisille sopiva leffa J. Voit tulla joko syömään tai vain leffaan tai pitkän kaavan mukaan molempiin. Naistenilta on omakustanteinen. Ilmoittautumiset Kirsille 1.4. mennessä.

Heinäkuussa, maanantaina 14.7 klo 14 alkaen nautimme kesäpäivästä Apianniemen Seikkailupuistossa Valkeakoskella. Seikkailupuistossa voi kahlata ja uida laguunissa tai hiekkarannalla, leikkiä luonnossa, kiipeillä useissa kiipeilytelineissä, liukua mäkeä tai vaikka seikkailla linnanmuureilla ja -torneissa. Myös varjoisia penkkejä löytyy. Mukaan voi ottaa omat picnic –eväät sekä mummit, kummit tai kaveritkin.

Kesäkausi lopetellaan uudella tavalla monille pirkanmaalaisille muuta kautta tutuksi tulleilla Ylis´festareilla. Ylis´festarit pidetään lauantaina 23.8. klo 13 – 19 Ylisen kartanon mailla Ylöjärvellä (Kuruntie 972). Ylis´festarit on koko perheen päihteetön elämys- ja musiikkitapahtuma, jonka järjestää TAYS:n kehitysvammahuolto. Alueosaston toimintaryhmästä on koko festareiden ajan joku paikalla, joten mukaan voi tulla koko ajaksi tai vain joksikin aikaa. Alueosasto maksaa sydänlapsen, -nuoren tai -aikuisen lipun. Alustavat ilmoittautumiset Kirsille 1.8 mennessä. Festareiden esiintyjälistan voit tarkistaa mm. tapahtuman viralliselta Facebook-sivulta (Ylis´festarit 2014 (virallinen)). Alustavien tietojen mukaan esiintyjiksi ovat jo lupautuneet mm. Hevisaurus-yhtye, Jonne Aaron sekä Elastinen, ja lisää varmaan vielä tulee, kunhan elokuu lähenee.

Lokakuussa, lauantaina 4.10. klo 12 - 15 alustavien suunnitelmien mukaan sähköautoillaan ja ajetaan näin hurjat kisat kelloa ja toisiamme vastaan. Paikka ja kustannukset varmistuvat myöhemmin.Alustavasti kiinnostuksensa sähköautoilua kohtaan voi ilmoittaa Kirsille elokuun aikana.

Lokakuussa virallisempaa toimintaa syyskokouksen merkeissä Ravintola Plevnassa Tampereella torstaina 23.10. klo 18.30 alkaen. Vedämme yhteen kulunutta vuotta, suunnittelemme tulevaa ja vaihdamme kuulumisia. Samalla valitsemme uudet toimintaryhmän jäsenet alueosastollemme. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita! Ilmoittaudu Kirsille 17.10. mennessä, jotta osaamme varata oikean kokoisen pöydän.

Joulun tunnelmaan virittäydytään jo marraskuussa, lauantaina 29.11. klo 15.00-18.00 Kuljun Majakalla (Tampereentie 262). Tarjolla mukavaa yhdessä oloa, purtavaa ja joululauluja, paikalla vierailee myös joulupukki. Alueosasto tarjoaa tänä vuonna lapsille pienet pikkujoululahjat (noin 5 euroa). Ilmoittaudu Kirsille 27.11. mennessä.

Lopuksi vielä tiedoksi alueosaston vuoden 2014 toimintaryhmä

Roosa Haapajoki, puheenjohtaja
Kirsi Heinäjärvi, yhteyshenkilö
Hanna Koivurinne, rahastonhoitaja

Hippu Pintilä
Tuija Hartus
Virpi Aaltonen
Päivi Kuusijoensuu

Joukkoomme saa liittyä kesken toimintakaudenkin, mutta viimeistään syyskokouksen yhteydessä lokakuussa.

Terveisin

Hanna Koivurinne

toimintaryhmän puolesta Hanna Koivurinne

Lisää: