Olet täällä

Jäsenkirje 2/2015

Aurinkoinen kesätervehdys!

Tässä jäsenkirjeessä on tietoa alueosaston syksyn toiminnasta ja tapahtumista.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
 
Sydänperheiden uintia Vetreällä
Uintivuorot 1x kuussa jatkuvat Vetreällä klo: 11-16  (Kuntohovi).  Uudet uinti-ajat; 26.9, 24.10, 28.11 ja 12.12. Omavastuu 1e, sydänlapset ja aikuiset ilmaiset. Muista laittaa kassalla nimi listaan ja ilmoittaa jos lapsesi on alle 5- vuotias. Laita kalenteriin uinti-ajat niin olet paikalla!
 
Suolaiset ja makeat muffinit -ruokakurssi Martoilla 16.9.
Suositut kurssit Martoilla saa jälleen jatko-osan. Tällä kertaa uppoudutaan muffinien maailmaan. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä. Omavastuu 5e, sydänlapset- ja aikuiset ilmaiset. Muista mainita erikoisruokavalioista ilmoittautuessa.
Sitovat ilmoittautumiset Saaralle 10.9 mennessä
 
Äitien tapaaminen 7.11.
Se yhdistää kun kokoonnutaan yhteen ja jaetaan elämää hetki. Sydänäidit ovat kohdanneet toisiaan ja vertaistuki sekä ystävyys on saanut uusia ulottuvuuksia. Tule siis sinäkin mukaan. Hilkka Salovaara suunnittelee jotakin mukavaa, jonne juuri sinut kutsutaan. Ilmoittaudu Hilkalle ja kuulet enemmän missä kohdataan. hilkkasalovaara(at)hotmail.com, 050 5475905
 
Pikkujoulut Kimmelissä 22.11 klo 16-20
Mukava kokemus viime vuodesta vie meidät jälleen Kimmelin herkkupöytien ääreen. Ohjelmasta ilmoitetaan lähempänä ilmoittautuneille. Omavastuut ovat 10e aikuinen, 5 e 4-12-v. ja alle 4-v. ilmainen. Omavastuut maksetaan alueosaston tilille ennen pikkujouluja.
Ilmoittautumiset Saaralle viimeistään 8.11.
 
Toiveiden mukaan on mahdollista järjestää kohtaamisia sydännuorille, sydäniseille ja perheille.
Erityisesti sydännuoria rohkaisen kohtaamaan toisiaan. Useasta yrityksestä huolimatta kokoontumisille ei olla saatu osallistujia. Ota rohkeasti Saaraan tai Mikkoon yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Pieni idea voi olla suuren alku.
 
 
 
Kun haluat puhua kokemuksista tai jakaa sydänmaailmaa toisen kanssa
Joukko sydänmaailmassa eläviä ihmisiä ovat lupautuneet olemaan tarvittaessa puhelimen päässä vertaistukea tarjoten. Onko elämässäsi sydändiagnoosin kanssa on tilanne, joka on uusi ja kaipaisit vertaistukea? Saaralla on lista henkilöistä, jotka ovat valmiit elämää jakamaan kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä niin yhdistetään linjoja.
 
Kotiapua kriisitilanteissa
Perheiden on mahdollisuus hakea yhdistykseltä kotiapua (siivous ym.) palveluseteleiden muodossa. Hakemukset arvioi Pohjois-Karjalan keskussairaalan kuntoutusohjaaja. Hakemisesta ja palveluseteleistä tarkempaa tietoa voi kysellä yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laineelta p. puh. 044 2727 717, katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
 
Yhdistys tukee pohjoiskarjalaisia yhdistyksen tapahtumiin osallistujia
Yhdistys on saanut testamentin, jonka varat on korvamerkitty sydänlasten, - nuorten ja -aikuisten hoitoon ja hoitotoimenpiteisiin Pohjois-Karjalassa. Testamentin varoja ja niiden käyttöä hallinnoi yhdistyksen hallitus. Testamentin ansiosta alueosaston jäsenillä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada avustuksia myös heidän osallistuessaan yhdistyksen valtakunnallisiin tapahtumiin. Käytännössä tämä tarkoittaa alennettuja omavastuuosuuksia mm. elämysleiriin, sydänlasten leireihin, SOVA-viikonloppuun ja Synjan tapaamisiin. Tämä kannattaa siis hyödyntää ja ilmoittautua mukaan! Lisätietoja saatte Sydänlapset ja –aikuiset ry:n toiminnanjohtaja Katja Laineelta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot yllä.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
•      Pohjois-Karjalan sydänlapset Facebookissa. Liity ryhmään Sydänlapset ja –aikuiset ry Pohjois-Karjalan alueosasto
•      Nettisivuilla on sähköinen ilmoittautumis- ja palautelomake, jolla voi ilmoittautua tapahtumiin ja antaa palautetta.
•      Sydänlasten tilinumero omavastuuosuuksia varten on: FI25 5541 2820 0193 48

Tapahtumista informoidaan tarkemmin Sydänlasten nettisivuilla, spostilistalla ja Facebook-sivulla. Spostilistalle pääsee ilmoittamalla oman spostiosoitteen yhteyshenkilölle.
 

Lämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan vanhat ja uudet sydänystävät!                                                                                     

Saara Suihko                                                                                                   
yhteyshenkilö
044 5960703
pohjois-karjala(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
www.sydanlapsetja-aikuiset.fi                                                                                                                                                           
 
Mikko Muona
Sydännuorten yhteyshenkilö
kukkurug(at)gmail.com
 

Lisää: