Olet täällä

Jäsenkirje 1/2016

Paukkuva pakkastervehdys!

Tässä jäsenkirjeessä on tietoa alueosaston kevään toiminnasta ja tapahtumista. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
  
Sydänperheiden uintia/kuntosalivuoro Vetreassa
Uutena kokeiluna, kuntosalivuoro. Voit valita siis joko uinnin TAI kuntosalin. Uinti- kuntosalivuorot 1x kuussa ovat Vetreassa klo: 11–16. Kevään ajat; 30.1., 27.2., 19.3., 30.4., 28.5. 
Omavastuu 2e, sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset ilmaiseksi. Muista laittaa kassalla nimi listaan ja ilmoittaa jos lapsesi on alle 5-vuotias.
Laita omaan kalenteriin uintiajat niin olet paikalla!

Sydänäitien Sushi-ehtoo 14.2. klo:16-19
(illassa käsitellään kalaa) Osoite: Mönnintie 90 A. Ohjaaja: Marimi Wiherkoski
Omavastuu n. 10e, min. 5 henkeä. Ilmoittaudu viim. 7.2.: Hanna Koskela 050 552 6364 tai hanna.koskela(at)jns.fi
 
Marttojen ruokakurssi: Karjalaiset perinneleivonnaiset 13.4. klo:17-20
Suositut ruokakurssit jatkuvat jälleen. Kurssi on tutussa paikassa Joensuun Marttakeskuksella, YO- apteekin vieressä.
Ilmoittaudu mukaan nopeasti mukaan mahtuu 15 ensimmäistä. Muista ilmoittaa mahd. allergioista. Omavastuu 5e muilta kuin sydänlapsilta, -nuorilta ja -aikuisilta. Ilmoittaudu Saaralle viimeistään 4.4.
 
Botanian perheretki 5.5. klo:13 alkaen
Tervetuloa seikkailemaan ja hämmästelemään Botanian kasvitieteelliseen puutarhaan. Luvassa aarrejahtia ja yhteistä aikaa kahvi/mehun merkeissä.
Ryhmän koko on 15 henkeä. Ilmoittaudu siis pian mukaan. Ilmoittaudu Päivi Kokolle 050 3203488 viimeistään 25.4.
Omavastuu aikuinen 5e lapsi 2e. Sydänlapset, -nuoret ja -aikuiset ilmaiset.
 
Kesän tapahtumista ja kohtaamisista ilmoitamme s.postin sekä Facebookin välityksellä. Luvassa on Sinkkolan kesäteatteria sekä piknikkejä vertaistuen merkeissä.
Toiveiden mukaan on mahdollista järjestää kohtaamisia sydännuorille, sydäniseille ja perheille. Erityisesti sydännuoria rohkaisen kohtaamaan toisiaan. Ota rohkeasti Saaraan tai Mikkoon yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Pieni idea voi olla suuren alku.
 
Tapahtumista informoidaan tarkemmin Sydänlasten nettisivuilla, spostilistalla ja Facebook-sivulla. Spostilistalle pääsee ilmoittamalla oman spostiosoitteen yhteyshenkilölle.
 
Lämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan vanhat ja uudet sydänystävät!
Tavataan toiminnassa, tule rohkeesti mukkaan!
 
 
 
Kiitollisena monesta asiasta saamme astua siis tähän uuteen vuoteen 2016. Iloitsemme kaikista niistä lahjoituksista, joita alueosastomme on saanut. Pyrimme toimintaryhmän kanssa laittamaan hyvän kiertämään mahdollisimman hyvin niin, että se palvelisi tarvetta.
 
Uusimmat lahjoituksen ovat:
  • Vesikkoon defibrillaattori
  • Lastenklinikan K4-osastolle perheille kahvilippuja 50 kpl
  • Jouluiset lahjoitukset PKSSK:n E3, K10 sekä kuntoutusohjaajille sekä sydänpolille. (Lahjoitukset olivat laite- ja tarvike hankintoja työn tueksi)
  • Palvelusetelit kriisissä oleville perheille 
 
Kun haluat puhua kokemuksista tai jakaa sydänmaailmaa toisen kanssa
Joukko sydänmaailmassa eläviä ihmisiä ovat lupautuneet olemaan tarvittaessa puhelimen päässä vertaistukea tarjoten. Onko elämässäsi sydändiagnoosin kanssa on tilanne, joka on uusi ja kaipaisit vertaistukea? Saaralla on lista henkilöistä, jotka ovat valmiit elämää jakamaan kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä niin yhdistetään linjoja
 
Kotiapua kriisitilanteissa
Perheiden on mahdollisuus hakea yhdistykseltä kotiapua (siivous ym.) palveluseteleiden muodossa. Hakemukset arvioi Pohjois-Karjalan keskussairaalan kuntoutusohjaaja. Hakemisesta ja palveluseteleistä tarkempaa tietoa voi kysellä yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laineelta p. puh. 044 2727 717, katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
 
Yhdistys tukee pohjoiskarjalaisia yhdistyksen tapahtumiin osallistujia
Yhdistys on saanut testamentin, jonka varat on korvamerkitty sydänlasten, - nuorten ja -aikuisten hoitoon ja hoitotoimenpiteisiin Pohjois-Karjalassa. Testamentin varoja ja niiden käyttöä hallinnoi yhdistyksen hallitus. Testamentin ansiosta alueosaston jäsenillä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada avustuksia myös heidän osallistuessaan yhdistyksen valtakunnallisiin tapahtumiin. Käytännössä tämä tarkoittaa alennettuja omavastuuosuuksia mm. elämysleiriin, sydänlasten leireihin, SOVA-viikonloppuun ja Synjan tapaamisiin. Tämä kannattaa siis hyödyntää ja ilmoittautua mukaan! Lisätietoja saatte Sydänlapset ja –aikuiset ry:n toiminnanjohtaja Katja Laineelta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot yllä.

 
•      Pohjois-Karjalan sydänlapset Facebookissa. Liity ryhmään Sydänlapset ja -aikuiset ry Pohjois-Karjalan alueosasto
•      Nettisivuilla on sähköinen ilmoittautumis- ja palautelomake, jolla voi ilmoittautua tapahtumiin ja antaa palautetta.
•      Sydänlasten tilinumero omavastuuosuuksia varten on: FI25 5541 2820 0193 48
 
 
Saara Suihko
yhteyshenkilö
044 5960703
pohjois-karjala(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi
www.sydanlapsetjaaikuiset.fi
 
Mikko Muona
Sydännuorten yhteyshenkilö
050 4117808
kukkuruq(at)gmail.com

Lisää: