Olet täällä

Jäsenkirje 3/2015

Jouluinen tervehdys Päijät-Hämeen alueosaston jäsen!

Vuosi 2015 alkaa olla päätöksessä ja on aika kiittää kaikkia jäseniä osallistumisesta kuluneen vuoden tapahtumiin. Viimeksi vietimme alueosaston pikkujouluja sekä juhlistimme valtakunnallisen Sydänlapset ja –aikuiset ry:n 40-vuotispäiviä Parinpellossa 28.11. reilun 40 jäsenen voimin. Kiitos kaikille pikkujouluissa mukana olleille lämminhenkisestä illasta! Oli mukava tavata sekä uusia että vanhoja jäseniä ja vaihtaa kuulumisia. Tulevalle vuodelle toimintaryhmä on tehnyt uusia suunnitelmia ja niistä tiedotamme jäsenkirjeillä ja  Sydänlapset ja –aikuiset –lehdessä sekä yhdistyksen netti ja Facebook –sivuilla.

Tulevia tapahtumia:
Sydänlasten vanhempien ja sydänaikuisten (yli 18v) virkistys- ja vertaistuki-ilta keilauksen merkeissä la 16.1.2016 klo 16-17 Lahden Hohtokeilassa. Alueosasto kustantaa keilauksen. Sen jälkeen ruokailu omakustanteisesti ravintola Trattoria Seurahuoneella. Ilmoittautumiset 10.1. mennessä sähköpostilla paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä Kirsille p. 0405793794.

Pelicans-TPS SM-liigaottelu la 27.2.2016. klo 17 Isku-Areenalla. Alueosasto tarjoaa sydänlapsen ja saattajan lipun, muilta perheenjäseniltä hinta 6.50e/lippu. Lippuvaraukset (sydänlapsen nimi ja ikä+saattaja sekä toivottu lippumäärä) vain sähköpostilla paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä Kirsille p. 0405793794. Liput (50kpl) jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisesti sydänlapsille/-aikuisille ja saattajille, mutta jos lippuja jää niin muukin perhe pääsee mukaan.

Uinnit jatkuvat Hollolan uimahallissa entiseen malliin erityisryhmien uintivuorolla su klo 10.

Muistakaa pitää jäsenrekisterin tiedot ajan tasalla. Päivittäkää erityisesti sähköpostiosoite jäsentietoihin, koska kaikki nopealla aikataululla tapahtuva viestintä hoidetaan sähköpostin kautta. Näin tavoitamme tasapuolisesti kaikki jäsenet.
 

Oikein sydämellistä joulunaikaa sekä Hyvää uutta vuotta 2016!

 
Terveisin alueosaston toimintaryhmä Kirsi, Anneli, Mikko ja Sanna

Lisää: