Olet täällä

Jäsenkirje 1/2016

Aurinkoinen kevättervehdys!

Kevät on jo pitkällä ja kevään ja kesän suunnitelmia tehdään kovaa vauhtia. Päijät-Hämeen alueosasto järjesti talven aikana vertaistuki- ja virkistysillan sydänlasten vanhemmille ja sydännuorille keilauksen merkeissä. Pienellä porukalla vietimme kivan illan keilaten Lahden Hohtokeilassa ja ravintola Trattoria Seurahuoneen herkuista nauttien. Myös Pelicans-TPS -ottelussa oli reipas kannustusjoukko alueosaston porukkaa.

Lahden sosiaali- ja terveyslautakunta myönsi hakemuksesta 1000e avustuksen toimintamme tukemiseen. Myös muutama Päijät-Hämeen alueen Lions-klubi on vastannut myöntävästi lahjoituspyyntöömme.  Näiden varojen turvin järjestämme tulevia tapahtumia. Kuulisimme mielellämme myös jäsenten toiveita tapahtumien suhteen. Niitä voi lähettää alueosaston sähköpostiin tai Facebookin alueosaston ryhmän kautta / yksityisviestillä.
Toimintaryhmä kokoontui 12.4.16 ja päätti tulevan kevään ja kesän vertaistuki- ja virkistystapahtumista.

Tulevia tapahtumia:
To 5.5.16 ravit Jokimaalla. Kokoontuminen klo 14.30 Jokimaan pääportilla. Tutustumme ravihevosiin talleilla ja pääsemme seuraamaan harjoitusraveja sekä Toto4 -raveja, jotka alkavat klo 18. Alueosasto tarjoaa jäsenille pikkupurtavaksi makkarat. Halutessaan voit myös omakustanteisesti syödä buffet-pöydästä ravikeskuksen ravintolassa. Se on varattava etukäteen, joten kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä 27.4.16 mennessä. Ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostilla: paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä Kirsille p. 0405793794. Ilmoittautumiseen sydänlapsen/-lasten nimet ja iät sekä perheenjäsenten lukumäärä.

Pe 20.5.16 sydänperheiden isien ja sydännuorten (yli 16v) ilta FC Lahti – HJK Lahden Kisapuistossa klo 18.30. Kokoontumisesta tiedotetaan tarkemmin osallistujille. Lippuja varattu 15kpl, joten ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostilla paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestinä Kirsille p. 0405793794.

Ke 1.6.16 Lahden Kalaveikot kutsuvat sydänlapsiperheet järjestämänsä kalastustapahtuman Pikku Vesijärven rannalle klo 17.30. Mukaan tarvitaan vain innokasta kalastusmieltä, onget ja muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Su 3.7.16 koko perheen tapahtuma FC Lahti - KuPS Lahden Stadionilla klo 18.30. Lippuja jaossa alustavasti 25kpl, mitkä jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisesti sydänlapsille ja saattajalle. Jos lippuja jää, muukin perhe voi päästä mukaan. Ilmoittautumiset 26.6. mennessä sähköpostitse paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä Kirsille p. 0405793794. Ilmoittautumiseen sydänlapsen ja saattajan nimi sekä toive mahdollisten lisälippujen määrästä. Kokoontumisesta tiedotetaan osallistujille tarkemmin lähempänä.

La 3.9.16 koko perheen vertaistuki- ja virkistäytymisiltapäivä Kinismajalla Asikkalassa, Venäjänniementie 341 (Salonsaari). Iltapäivän aikana saunotaan ja toivottavasti uidaankin sekä paistetaan makkaroita. Alueosasto tarjoaa kevyen ruuan (makkarat ja salaatit ym.) Ilmoittautumiset ja mahdolliset erityisruokavaliot 28.8. mennessä sähköpostitse paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä Kirsille p. 0405793794.
Muistakaa päivittää Sydänlapset- ja aikuiset ry:n jäsentietoihin sähköpostiosoitteenne! Nopealla aikataululla tapahtuva viestintä tapahtuu sähköpostitse. Alueosaston löytää myös Facebookista; Sydänlapset ja -aikuiset Päijät-Hämeen alueosasto.
 

Mukavaa kevättä ja kesän odotusta! Toivottavasti nähdään kevään ja kesän tapahtumissa.

 
Terveisin toimintaryhmäläiset Anneli, Kirsi, Mikko ja Sanna

Lisää: