Olet täällä

Jäsenkirje 3/2015

Hei Oulun seudun sydänlapset perheineen sekä sydännuoret ja -aikuiset!

Loppuvuoden tapahtumien ajankohdat ovat tarkentuneet. Jouduimme siirtämään leffapäivää päivällä eteenpäin. Alla on tarkentuneet tiedot. Vertaistuki on tärkeää sydänlapselle, -nuorelle ja –aikuisille sekä sydänlasten vanhemmille, joten toivottavasti osallistutte tapahtumiin! :)

Jäsenkirje lähetetään VAIN sähköisessä muodossa
Jäsenkirje lähetetään yleensä vain sähköpostitse. Mikäli et ole saanut tätä jäsenkirjettä ja tahdot jatkossa saada jäsenkirjeet ja tiedotteemme sähköpostiisi, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi yhdistyksen toimistolle: toimisto@sydanlapsetjaaikuiset.fi.
Mikäli käytössäsi ei ole sähköpostia tai et tahdo jäsenkirjettä sähköpostiisi, voit lukea jäsenkirjeen alueosaston internetsivuilta, www.sydanlapsetja-aikuiset.fi/alueosastot-ja-jaostot/oulun-seutu/jasenkirjeet sekä alueosaston Facebook-ryhmästä; Sydänlapset- ja aikuiset, Oulun seudun alueosasto. Facebookin keskustelut näkyvät ainoastaan ryhmänjäsenille. Ryhmään liittymällä, saat ajan tasalla olevan tiedon tapahtumista.

Ilmoittautumiset sekä omavastuut
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen, mikä on tapahtuman yhteydessä kerrottu. Puhelimitse voi myös ilmoittautua. Puhelimella meidät tavoittaa parhaiten klo 17.00 jälkeen. Voitte myös antaa palautetta sekä ideoita tapahtumista. Tapahtumien omavastuut maksetaan ennen kyseistä tapahtumaa alueosaston tilille. Tilinumero on FI4855412820019322.
 
Itse tapahtumiin;

Leffapäivä sydänlapsille, perheille ja sydänaikuisille siirretty su 25.10
Käymme ensin katsomassa elokuvan, jonka jälkeen ruokailu Rax –ravintolassa. Elokuva/elokuvat tarkentuu ohjelmiston mukaan lähempänä ajankohtaa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille sydänlapsille ja -nuorille perheineen sekä sydänaikuisille. Vaihtoehtoina ovat jokin koko perheelle sopiva elokuva ja sydänaikuisille halutessaan oma vaihtoehto.
Omavastuu tapahtumaan on 10€/henkilö. Omavastuu maksetaan ennen tapahtumaa alueosaston tilille (tilinumero yllä). Ilmoittautumiset Sannalle 17.10. mennessä sanna.alalauri(ät)gmail.com.

14.11. Pikkujoulut Oulun Tähtisirkuksella
Pikkujoulut pidetään siis Oulun tähtisirkuksella 14.11. alkaen klo 14. Ennakkoilmoittautumisia tarvitaan työpajoja varten. Pikkujouluissa on mahdollisuus osallistua sirkustelun työpajaan. Yhteen työpajaan mahtuu 20 lasta. Työpajat ovat meille maksullisia, joten on ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, että osaamme arvioida määrän oikein. Sirkustelun lomassa juhlitaan yhdistyksen 40-vuotissyntymäpäiviä kakkukahvien muodossa.
Pikkujoulujen omavastuu on 3 euroa ja se maksetaan alueosaston tilille ennen tapahtumaa. Ilmoittautumiset Hannelle htalvens(ät)gmail.com

Vuosikokous Ravintola Hai Longissa su 29.11 klo 16
Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2015 tapahtumat ja mietitään, minkälaisia tapahtumia seuraavana vuonna 2016 järjestetään. Lisäksi päätetään, miten keräämme varoja tapahtumia rahoittamaan.
 
Tervetuloa yhteisiin tapahtumiimme!
 
Terveisin,
Maija, Sanna, Sisko, Hanne ja Senja

Lisää: