Oulun seutu

Alueosastomme tarkoituksena on tarjota virkistystä, tietoa ja vertaistukea Oulun seudun sydänlapsille, -nuorille ja -aikuisille ja heidän perheille. Alueosasto järjestää erilaisia tapahtumia perheiden toivomuksien ja tarpeiden mukaan. Oulun seudun alueosaston jäsenperheet ovat maantieteellisesti laajalla alueella, akselilla Alavieska-Kuusamo.

Tiedotamme tapahtumista jäsenkirjeiden lisäksi suljetussa Facebook-ryhmässämme ja näillä sivuilla.

Varoja alueosastolle hankimme myymällä yhdistyksen tuotteita ja osallistumalla messuille. Lisäksi olemme saaneet jonkin verran lahjoituksia yrityksiltä sekä yksityisiltä. Alueosaston tilinumero on FI48 5541 2820 0193 22 ja sinne maksetaan tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!


 

Oulun seutu | Tulevat tapahtumat

24.11.2018 14:00

Vuosikokouksessa kootaan vuoden 2018 tapahtumat ja suunnitellaan tapahtumia vuodelle 2019. Lisäksi vuosikokouksessa päätämme miten hankimme varoja alueosaston toimintaan ensi vuonna. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenemme.
 
Toimintaryhmässä on aina tilaa uusille, innokkaille jäsenille, jotka haluavat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevia tapahtumia sekä hankkimassa varoja alueosaston toiminnan järjestämiseen!
 
Ilmoittautumiset Senjalle ke 21.11. mennessä osoitteeseen:  senja.halonen(at)gmail.com . Ilmoittautua voit myös... Lue lisää

1.12.2018 11:00

Alueosaston pikkujoulut vietetään tänä vuonna Leo`s Leikkimaassa Kempeleessä (Honkasentie 15 90450 Kempele). Tapahtuma alkaa klo 11.00. Saavuthan paikalle ajoissa, sillä kaikkien osallistujien tulee olla paikalla yhtä aikaa! Alussa pidämme lyhyen esittäytymiskierroksen, jotta leikkimaassa touhutessamme tunnistamme muut sydänperheet ja halukkaat voivat hakeutua toistensa seuraan vertaistuen merkeissä. Vertaistuki on tärkeää kaikenikäisille sydänlapsille sekä heidän perheenjäsenilleen.
 
Leikkimaassa touhuaminen vaatii energiaa, joten Leo`s Leikkimaan... Lue lisää