Olet täällä

Jäsenkirje 2/2015

Syksyinen tervehdys kaikille alueosastomme jäsenille!

Vietämme juhlavuotta, jonka kunniaksi nautimme myös kakkukahvit syyskokouksen yhteydessä. Olemme tavanneet toimintaryhmän kanssa ja
suunnitelleet loppuvuotta. Kirjeessä voit nähdä loppuvuoden tapaamiset ja tapahtumat. Toivomme innokasta osallistumista.

Lokakuu
Syyskokous Opetusravintola Paviljongilla 15.10.2015 klo 18.00. Syyskokouksessa järjestämme samalla juhlavuoden kakkutarjoilun!
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja suunnitellaan yhdessä seuraavan vuoden tapahtumia.
Ilmoittautumiset Tiinalle 7.10.2015 mennessä tarjoilun vuoksi.

Marraskuu
Pikkujoulukuntoilua sunnuntaina 22.11.2015 Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lähdemme yhdessä Tanhuvaaraan kylpylään. Lisäksi nautimme klo 16.30
alkavan päivällisen ravintolan kabinetissa. Kylpylän ja päivällisen maksamme sydänlasten perheenjäsenille alueosaston varoista. Mikäli olet innokas käymään myös kuntosalilla niin varaudu maksamaan se itse 5€/hlö. Tämä hinta on yhteislipun (kylpylä&ruokailu) ostajalle. Jokainen voi saapua omaan tahtiin kylpylään, tai sitä ennen kuntosalille. Mikäli haluat tavata yhdessä ennen kylpylään menoa, niin sovitaan klo 14 vastaanotossa. Päivällisen yhteydessä tavataan kaikki klo 16.30.
Tervetuloa viettämään hieman erilaista pikkujoulutapahtumaa!
Ps.jokainen halukas voi tuoda muutaman euron arvoisen pikkujoulupaketin, jaetaan pikkujoululahjat päivällisen yhteydesä! Tonttulakit sallittu :-)
Ilmoittautumiset Inkalle 11.11.2015 mennessä.

Tavataan mukavissa merkeissä!

Pyytäisimme ilmoittautumisia sähköpostilla kunkin tapahtuman vastuuhenkilölle. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro kuinka monta henkilöä perheestä osallistuu
tapahtumaan. Ilmoittautuneiden määrän mukaan päätämme järjestämmekö tapahtuman. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua sähköpostilla, voit toki ilmoittautua myös puhelimitse tapahtuman vastuuhenkilölle. Lapsille ja perheille on tärkeää tavata sydänystäviä viettäen mukavia hetkiä yhdessä!

Hymyillään kun tavataan!

Mikäli yhteystietonne ovat muuttuneet, otamme mielellämme vastaan uudet yhteystiedot. Näin saamme helposti yhteyden tarvittaessa. 
Yhdistyksen uusilta internetsivuilta ja lehdestä voit helposti seurata paikallisia ja valtakunnallisia tapahtumia.

Toimintaryhmän yhteystiedot näet yhteystiedot-sivulta.

Sydämellistä loppuvuotta 2015,

toimintaryhmäläisten puolesta Inka Tirronen

Lisää: